lunes, 7 de abril de 2008

Cuidado con la barandilla


7 comentarios:

Anónimo dijo...

veig sa foto molt forçada... crec que li sobra una mica d'aire per l'esquerra, si l'haguessis fet una mica mes des de l'esquerra, agafant mes escala, i encuadrant mes, estaria millor. Només és una opinio.. no t'enfadis! jeje. Salutacions!

Moises dijo...

gracies per es teu comentari, de ses opinions des dames s'apren, i per res m'enfat, m'agrada que me diguin o opinin sobre ses fotos, sa veritat es que es d'una casa i per no agafar finestres, arbres ... que hi havia pen mig vaig pensar que estaria be que no sortiguesin perque espanyarien sa foto pero bonu, de ses opinions s'apren, moltes gracies per opinar, estic content des teu comentari, jajaja, ah!! i gracies per sa foto, tb te dixat un comentari, no te vaig veure, sa veritat va ser una passada llastima de no poder aconseguir sa victoria, pero bueno, ara ja toca pensar amb es partit del Fuenlabrada i a guanyar

Anónimo dijo...

Es veritat que la fotografia pesa més del costat dret que de l'esquerra, però a mi m'agrada, m'agrada que només es vegi mitja torre. Per cert, la de la vaca està molt graciosa, a menorca les podeu veure més que aquí veritat? i la de la margarida amb l'abella també està bé, crec que t'agraden les flors amb abelles oi?
Fins aviat!

Moises dijo...

moltes gracies pe'l teu comentari lluisa, sa veritat es que a menorca es veuen molts animals, vaques, cavalls, bens ..., dissabte passat vaig ser a barcelona i sa veritat es que per veure animals has de sortir a ses afores de barcelona, pero bueno, alla i ha altres coses que aqui no es veuen amb freqüencia, cada lloc te lo seu, jajaj, aprofitant sa primavera aprofit per fer fotos a insectes amb flors, son curiosos, pero si m'agraden el macros, i sobre tot d'animals petits, jajaj,
fins aviat, salutacions

Danimenorca dijo...

Moises, sobre gustos los colores, pero sinceramente creo que tus fotos destacaran mucho mas sobre el nuevo fondo negro del blog...al menos esa es mi impresion.

Moises dijo...

gracias dani por tu comentario, la verdad lo he cambiado porque yo tambien creo lo mismo, he visto muchos blogs y la mayoria son con el fondo negro, destacan mas las fotos asi y no con el fondo blanco, pero si para gustos colores, jajaja, nos vemos en el "curru"

Catx dijo...

Paixa nen, q mareo de escalera.

A mi también me gusta más el blog en fondo negro. Nos vemos!!!

Seguidores